auto-repair.jpg
Algemeen

Een storing of defect aan uw auto komt altijd ongelegen. Uw eerste prioriteit ligt natuurlijk bij het regelen van een goedkope, vakkundige en betaalbare reparatie. U wilt dan snel een afspraak kunnen maken, zodat u uw auto niet lang hoeft te missen. Bovendien verwacht u garantie op de reparatie.

Bij ons kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Waarom onderhoud en reparatie bij ons?
Er is niets belangrijker dan een betrouwbare auto waar u blind op kan vertrouwen. Bij ons staan specialisten klaar voor uw reparatie's. We zijn sinds 1997 in de auto branche, waar wij als team klaar staan om vakkundig met uw auto om te gaan. Er zijn natuurlijk tig garages in regio Rotterdam en omstreken, maar wat de belangrijkste is; Wij zullen denken met jou als klant mee. Uw belang is ons belang. Als de prijs niet meewerkt, denken wij mee of we op een veilige en goedkope manier kunnen oplossen. Want ons motto is; kwaliteit boven kwantiteit!
Met het goed onderhouden van uw auto verlengt u de levensduur, levert deze meer op bij de verkoop en rijdt u altijd veilig weg. Hieronder ziet u een klein overzicht van de meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden:
Reparatie - Algemeen foto.jpg
  Vakkundig monteurs             Voor alle merken          Altijd snel terecht       ✓ Kwaliteit voor 
                                                                                                                                            de beste prijs
Zijn de onderdelen in goede kwaliteit? Wat zijn de kosten?
Als uw auto wordt gerepareerd, wilt u op de vervangen onderdelen kunnen vertrouwen.
Wij monteren bij onderhoud en reparaties uitsluitend onderdelen van top kwaliteit. De onderdelenmerken zijn bijna altijd afkomstig van OEM-leveranciers. De afkorting OEM staat voor Original Equipment Manufacturer. Dat betekent top kwaliteit onderdelen.
Natuurlijk gebruiken we geavanceerde testapparatuur. Op die manier kunnen wij u de kwaliteit en veiligheid garanderen die u van ons verwacht. Wij zijn in het bezit van de technische- en onderhoudsgegevens van alle merken auto's.
Uw auto verdient de beste behandeling, maar wij begrijpen dat de kosten ook meetellen. Wat zijn de auto reparatie kosten? gaat u zeggen. Dat verschilt per werkzaamheden. Daarom vragen wij om contact met ons op te nemen, welke reparaties er moeten gepleegd worden, en wat de kosten dan zich zal mee brengen.
23 JAAR LOGO voorbeeld 1.jpg
OEM_camerabewaking-min.jpg