3682_res_Header_Waver_06.jpg

Branden er lichtjes in je auto? Of heeft jouw auto een vervelend of een zelfs gevaarlijk probleem? Voordat je zomaar onderdelen gaat vervangen; laat voor de zekerheid eerst een auto diagnose uitvoeren door ons!

Auto uitlezen
Iedere automobilist krijgt er wel eens mee te maken met brandende waarschuwingslampjes. Bij storingen brandt vaak een storingslampje in het dashboard. Het auto uitlezen met computer is vaak een goede eerste stap in het opsporen van het probleem. Met de foutcode of foutcodes kan de oorzaak van het probleem direct in beeld zijn. Laat een storing op tijd controleren en indien nodig repareren. U voorkomt daarmee potentieel onveilige situaties en onnodig hoge reparatie kosten.
Waarom diagnose uitvoeren?
Het kan ook zijn dat een auto diagnose nodig is om de oorzaak te traceren. Door de geavanceerde techniek van modernere auto's is het voor garagebedrijven steeds lastiger om storingen op te sporen. Bijvoorbeeld als de motor uitvalt. Het auto uitlezen via een computer geeft vaak onvoldoende inzicht in de oorzaak van de storing. Bij meeste garage word je door verwezen naar een diagnose specialist. Maar nog vaak gebeurt dat niet, er word ook meestal auto-onderdelen op een gok vervangen
      Kosten auto uitlezen
 ✓  De kosten voor een auto uitlezen              bedragen bij ons € 29,99
                                (inclusief 21% BTW)
  
          Auto diagnose
 ✓  De kosten van een specifiek auto            diagnose rekenen wij per uur 
           € 49,99   (inclusief 21% BTW)
                
Zonder een goede diagnose is het risico op verkeerde beslissingen groot. Dit leidt vaak tot hoge kosten en ergernis. Dure onderdelen worden vervangen waarvan achteraf blijkt dat die het probleem niet veroorzaken. Mensen doen soms zelfs afstand van hun auto, terwijl deze gewoon gerepareerd had kunnen worden. En dan hebben we het nog niet over de ergernis en het tijdverlies door het veelvuldige garage bezoek en het missen je auto.
Deze onkosten en frustratie kan je voorkomen door een professionele auto diagnose te laten uitvoeren! Volgens een professionele werkwijze lichten we met specialistische apparatuur wordt je auto doorgelicht op mogelijke defecten. Meestal kan dat gevonden worden door uitlezen en doormeten. En bij dure onderdelen gaat verder dan een auto uitlezen. Onze gecertificeerde auto-diagnose meet apparatuur zien aan de meet resultaten vaak direct en onmiskenbaar welk auto onderdeel de storing veroorzaakt. En als we zeker weten wat de oorzaak is bespreken we met jou de kosten en met jou akkoord word de auto gerepareerd.
  Vakkundig monteurs           Vooraf prijsopgave              Voor alle merken          ✓ Kwaliteit voor
                                                                                                                                                   de beste prijs
Waarom uw auto uitlezen of diagnose bij ons laten uitvoeren?
1. Wij werken met geavanceerde apparatuur zoals VAG-com en Snap-on
2. Op juiste werkwijze ermee aan de slag gaan
3. Ervaren monteurs
4. Vooraf prijs garantie!
5. Koffie staat klaar bij aankomst!
23 JAAR LOGO voorbeeld 1.jpg
vw-seat-skoda-audi_logo.jpg
snap-on-incorporated-vector-logo.png