unfairdmg.jpg

Onlangs schade gehad aan je auto? Weet je niet wat de procedures erna zijn?

Wij kunnen u ermee helpen! We hebben jarenlang ervaring met de schade expertise's.

Wat gebeurt er nadat ik schade heb gekregen? Hoe loopt de procedure?
 
Na het schade belt u uw verzekering op, u geeft door dat er schade is ontstaan door/met de tegenpartij. U vult de schade formulier in. Nadat alles is geregeld, moet er een schade offerte gemaakt worden. En dan komen wij nu van pas.Wij maken een kostenbegroting van de totale schade op papier. Wij of u verzend de offerte die door ons is gemaakt door naar de verzekering. Om uw autoschade door de verzekering vergoed te krijgen, moet een expert de beschadiging eerst taxeren. Als het schadebedrag niet al te hoog is, gaan zij doorgaans akkoord met een kostenbegroting van ons. Want bij de meeste verzekering komen ze boven een bepaalde bedrag langs. Als de verzekeraar doorgeeft dat er een schade expertise langs komt, kunnen wij de schade expertise voor u verzorgen.
Het gaat als volgt:
U brengt uw auto voor 1 dag bij ons, waarna wij u op de hoogte brengen van het schadebedrag. De schade expertise komt altijd tussen 09.00 - 17.00 uur langs bij ons, om de schade van dichtbij te bekijken. De expert bekijkt de schade rustig en maakt er foto's van. Hierna bepaalt hij de omvang van de schade, schade bedrag, de wijze van herstel en de kosten ervan. Bij deze bepaling geeft de reparateur en soms ook de verzekerde zelfs zijn visie. In verre weg de meeste gevallen worden de expert, schadehersteller en de verzekerde het met elkaar eens. Vervolgens wordt een expertise rapport gemaakt voor de verzekeraar.
Wij kunnen het hele traject van dienst zijn. U heeft altijd recht om wel of niet akkoord te gaan. Mocht u bij de einde van de rit niet eens zijn met de bedrag, kan er bezwaar ingediend worden bij de expertise bureau's of verzekering. Want het is tenslotte uw auto!
damage-categories.jpg
Schade herstel nodig?
Niet alleen voor de schade-expertise, maar ook voor het repareren van de schade kunt bij ons terecht.
Wij werken namelijk met diverse schade- herstelbedrijven samen, om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Voor de beste prijzen, in orde laten maken uiteraard!
Wat kost deze dienst?
Wij rekenen voor onze geleverde diensten 10% van de gehele uitgekeerde bedrag. Mocht de schade door ons gerepareerd worden, word er GEEN kosten gerekend.
  Jarenlang ervaring       De beste prijzen voor u schade     ✓ Goed contact met schade-expertise
U kunt uw gegevens hieronder invullen en de datum wanneer u wenst te komen voor een schade expertise. Of bel voor afspraak om langs te komen.
Voor een schadebegroting kunt u zonder afspraak langs komen!
DEKRA-Logo-I.gif
          Contact formulier
 
Offertes op maat kunnen wij niet geven, zonder inspectie van de auto.

Bedankt voor de inzending! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!