e36+brembo+white.jpg
GRATIS
REMMEN CHECK

Heeft u last van piepende remmen? Twijfel je over de staat van je remmen?

Kom dan bij ons langs voor een GRATIS REMMEN CHECK!!

Hoe loopt de procedure tijdens de remmen check?
Op de remmentestbank berekenen we de remvertraging.
✓ Om de staat van jouw remmen te bepalen, inspecteren wij je remmen aan de hand van een zorgvuldig samengestelde checklist.
✓ We demonteren de wielen en we kijken of de dikte van de remschijven voldoet aan de minimale veiligheidseisen.
✓ We lopen de remblokken, remschoenen en remklauwen na op afwijkingen en controleren de remleiding op lekkage.
✓ Na afloop van de inspectie bespreken we het inspectie met jou. Zijn er reparaties die noodzakelijk zijn? Dan ontvang je een vrijblijvende prijsopgave. Reparaties voeren we uitsluitend uit na jouw goedkeuring!
   Waarom bij ons monteren?
 ✓  Topkwaliteit gegarandeerd
 ✓  Standaard 24 maanden garantie
 ✓  Vakkundig montage
 ✓  Altijd een complete pakket prijs
 ✓  Meer dan 30 jaar ervaring voor                alle merken
 ✓  Wij werken uitsluitend met originele          merken zoals Brembo of TRW ook          huismerken op voorraad
 ✓  Geen verrassingen achteraf
Hoe herken ik een slecht remsysteem?
Het is lastig om zelf de staat van jouw remsysteem te controleren. Remslijtage gaat namelijk geleidelijk. Maar als je een schurend of piepend geluid hoort tijdens het remmen, kan het zijn de remvoeringen en/of remblokken versleten zijn. Of als je harder op het rempedaal harder moet trappen dan normaal. Sommige's auto beschikken over een waarschuwingslampje in het dashboard, dat je waarschuwt als er iets mis is met de remmen. Dan brand er bijvoorbeeld een icoontje op je dashboard met als tekst; ga naar de werkplaats. Dan is het genoodzaakt om langs te komen voor remmen check.
  Vakkundig monteurs          Voor alle merken       Altijd snel terecht     ✓ Vooraf prijsopgave
Wat is de levensduur van remschijven?
Het is lastig om de levensduur van remmen aan te geven. De slijtagesnelheid is namelijk afhankelijk van uw rijstijl. Rijdt u stevig door en trapt u vaak flink op de rem, dan zijn de remmen eerder aan vervanging toe.
Hoe lang heb ik garantie op mijn remmen?
Rem reparatie's en het vervangen van rem delen worden volledig gegarandeerd tegen fabricagefouten en/of montage fouten gedurende een periode van 12 maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum en met uitzondering van slijtage aan het frictiemateriaal. Deze garantie treedt uitsluitend in werking wanneer, op het moment van montage van de remblokken/remschoenen waarop de garantie wordt verleend, het remsysteem in goede staat verkeert. Want het word opgestuurd naar de fabriek, zodra er goedkeuring plaatsvind. Word u remmen gratis vervangen.
remvo.webp
Voor een goede werking van de remmen, maar ook zeker jouw eigen veiligheid is het noodzakelijk dat de andere onderdelen optimaal functioneren. Twijfel je over de rem prestaties van jouw auto? Bij ons kun je zonder afspraak terecht voor een gratis remmen check.
Uw remmen worden vakkundig nagelopen. Niets aan de hand? Dan rijd je zonder kosten weer veilig de weg op. In elk ander geval krijg je professioneel advies over wat er nodig is om het remsysteem weer 'goed' te laten werken.
Voor meer informatie kunt u altijd bellen of afspraken maken.
Of kom langs in onze werkplaats tijdens onze openingstijden. Koffie zal klaar staan bij aankomst!