We zijn open volgens onze standaard openingstijden. We houden de ontwikkelingen rond het corona-virus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze medewerkers en onze bezoekers is uiteraard de belangrijkste!

Wij hebben de volgende aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen tegen het corona virus, waarbij wij ook jouw hulp nodig hebben. We zullen het samen moeten doen! De volgende regels zijn van toepassing:
  Mondkapjes verplicht
(Graag adviseren wij u om het dragen van een mondkapje. Wij denken aan u en onze gezondheid)
  Maximaal 2 tot 3 klanten binnen
(Wij laten 2 tot 3 klanten tegelijk binnen. Kom alleen en maak er geen gezinsuitje van.)
  Houd minimaal 1,5 meter afstand
(Deze afstand zorgt voor een enorme afname van het risico dat het virus wordt overgedragen van de ene op de andere persoon. Als twee volwassenen hun armen uitstrekken naar elkaar is dit ongeveer 1,5 meter)
  Auto halen en brengen
(Wij vragen onze klanten de auto alleen te komen brengen en halen en waar mogelijk niet te wachten in onze receptie. Zodra de auto klaar is, nemen wij direct contact op.)
  Bij milde griepverschijnselen
(Ben je verkouden of hoest je? Kom een andere keer!)
  Extra hygiëne van onze collega's
(Medewerkers die in de auto's van onze klanten rijden, zijn zich extra bewust van hygiëne. Voor en na elk contact met de auto wassen ze hun handen. Het pinapparaat wordt regelmatig schoongemaakt.)
  Geen hand schudden
(Onze medewerkers zullen geen hand schudden, en wij vragen graag hetzelfde te doen. Omdat de virus sneller in contact kan komen met lichamelijk contact)
Nu, Gratis haal & breng service!
 
Door de coronavirus (COVID19) is het zeer lastig om naar buiten te gaan voor de meeste van ons. En natuurlijk is een APK, onderhoud en/of reparaties van uw auto heel erg belangrijk. Geen zorgen!  
Wij bieden u GRATIS onze haal- en brengservice voor Rotterdam en omstreken!
(PS is ook geldig voor nieuwe klanten)
Graag tot ziens!  En blijf gezond!
Onze team staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen, zodat je een veilige en goed rijdende auto beschikbaar hebt.