Weet u niet wanneer de APK van uw auto afloopt? En wilt u graag op de hoogte blijven, en natuurlijk van de talloze actie's van ons? Wij helpen u graag ermee!!

APK reminder inschrijving
Vermoedt u dat het tijd is voor de jaarlijkse APK controle, maar weet u niet meer precies wanneer de vervaldatum is? Voorkom dat u te laat bent met uw APK keuring. Wij helpen u herinneren aan de APK vervaldatum. Bij ons kunt u heel eenvoudig een automatische herinnering instellen voor de APK keuring van uw auto. Onderaan rechts bij de lege blokjes kunt u namelijk uw zelf inschrijven voor de APK, ook kunt u van ons de acties gratis ontvangen in uw mailbox. Zo bent u altijd op tijd en voorkomt u onnodige boetes. Want een boete begint tegenwoordig bij 109 euro.
RDW site
U kunt een APK reminder ook via de RDW instellen. Ga naar het RDW register om eenvoudig te achterhalen wanneer uw auto aan een nieuwe APK check toe is. Als u uw kenteken in het blokje 'alles over uw auto' invoert, ziet u alle belangrijke informatie over uw auto, waaronder de datum waarop u APK verloopt. Ook kunt u hier een automatische APK herinnering instellen, zodat u nooit te laat bent met uw jaarlijkse auto keuring. Bij de blokje onderaan word u door naar de RDW site gelinkt.
✓ RDW Erkend       Beste Prijsgarantie      Vooraf Prijsopgave       Klaar terwijl je wacht
actie 2 jpg.jpg
Door de knop hieronder te drukken, word u doorverwezen naar een formulier. Na het invullen komen we graag met jou in contact.