Door op tijd onderhoud te laten verrichten aan je auto voorkom je pech op de weg, onveilige situaties en dure reparaties. Is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt?

Wij verrichten onderhoud aan alle automerken, dus welk merk je ook rijdt: je kunt altijd met je auto bij ons terecht.   Maak snel een afspraak

Wanneer heeft mijn auto een onderhoud nodig?
Houd het volgende onderhoudsschema aan voor de onderhouds- beurt:
* Rijd je in een oudere auto (6-7 jaar of ouder)? dan is een olie wissel jaarlijks of na elke
15.000 tot 30.000 kilometer nodig.
* Rijd je in een nieuwere auto (jonger dan 6 jaar)? Dan verschijnt er meestal automatisch een melding op je dashboard wanneer het tijd is voor onderhoudsbeurt. Vaak is dit een sleuteltje, soms worden ook het aantal kilometers tot aan de volgende onderhoudsbeurt aangegeven.
Soorten auto-onderhoud:
APK met onderhoud
Je kunt ervoor kiezen je APK te combineren met een kleine, grote of merkbeurt. Vooraf een prijsopgave. Nu bij een grote onderhoudsbeurt GRATIS APK
Olie verversen  (vanaf €59)
Alleen al met olie verversen word je prestatie's van je motor beter.
✓ Kleine beurt  (vanaf €99)
We verversen de motorolie, vervangen het oliefilter en vullen de vloeistoffen bij.Je auto wordt op meer dan 20 belangrijke punten gecontroleerd. 
✓ Grote beurt  (benzine vanaf €179, diesel vanaf €235)
Tijdens de grote beurt controleren we je auto op 95 belangrijke punten. We verversen de motorolie, vervangen o.a. het olie- en luchtfilter en vullen ruitensproeier- en koelvloeistof bij.
Zomercheck 
Wij controleren je auto op de meest essentiële punten. Onderdelen die in de Top 10 ‘pechonderdelen tijdens de vakantiereis’ staan.
✓ Wintercheck 
Ga veilig de winter in met de onze Wintercheck. De monteur controleert je auto op de meest voorkomende pechonderdelen in de winter.
✓ Airco-onderhoud
Een goedwerkende airco, wel zo fijn in een warme zomer. In de winter werkt airco perfect tegen beslagen ruiten. Houd je hoofd dus altijd koel met jaarlijks airco-onderhoud.
✓ Remmen
Een goed functioneerde remmen maakt je auto veiliger op weg. Een van de meest belangrijke punten. Gratis remmen check.

Waarom heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig? Ik rijd maar 6.000 kilometer per jaar.

Juist wanneer je weinig in jouw auto rijdt, kunnen bepaalde auto-onderdelen gaan roesten. De remschijven van jouw auto bijvoorbeeld. Zij worden 'schoon' gehouden door de remblokken. Maar dan moet je wel regelmatig remmen. Daarom is het ook wanneer je weinig kilometers maakt, belangrijk om jouw auto te laten controleren en onderhouden.

RDW Erkend         Beste Prijsgarantie        Vooraf Prijsopgave         Klaar terwijl je wacht
Waarom verschillen de prijzen per auto voor auto-onderhoud?
We hebben al een kleine beurt vanaf €99,-. Maar hoe kan het dat de prijzen van onderhoudsbeurt per auto sterk kunnen verschillen? Dit komt doordat de prijs van een onderhoudsbeurt afhangt van het soort olie dat je auto nodig heeft en het aantal cilinders in je auto. Je kunt je vast voorstellen dat een kleine voor een auto met 3 cilinders een stuk goedkoper is dan eenzelfde beurt voor een auto met bijvoorbeeld 6 cilinders. Want hoe groter de motor hoe meer olie erin moet. En de onderdelen kunnen per auto verschillen
500_F_179296670_b1CBiTys4S0h2C1r8Kj6DUiS