Gratis 
Accu Check
Start de motor van uw auto niet helemaal goed meer? Grote kans dat je accu niet meer goed werkt. Kom langs voor een GRATIS Accucheck
Hoe weet je in de praktijk dat je accu slecht is?
Als de accu van uw auto leeg is, heeft de auto vaak startproblemen of de auto start helemaal niet meer. Daarnaast is de kracht van de accu te beoordelen door de verlichting te bekijken, zet hierbij de radio aan en ventilatie voluit. Word de verlichting zwakker, dan adviseren wij u om de accu te laten vervangen.
Wat is het risico bij rijden met een oude accu?
Als u doorrijdt met een accu die niet goed werkt, loopt het risico dat uw auto niet start om ergens langs de kant stil komen te staan.
Hoe lang heb garantie op mijn accu?
Alle door ons geïnstalleerde accu's worden in geval van fabricagefouten  en/of montagefouten volledig gegarandeerd gedurende een periode van 24 maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum. Graag bij garantie de factuur mee te brengen.
Wat doe ik met mijn oude accu?
Omdat een accu milieubelastende materialen bevat, is het belangrijk dat je bij vervanging de oude accu inlevert. Zou kunnen wij deze milieuvriendelijk laten verwerken en wordt het milieu niet onnodig belast.
   Waarom bij ons accu                     vervangen?
 ✓   Uitstekende kwaliteit
 ✓   Direct gebruiksklaar
 ✓   Met garantie
 ✓   Onderhoudsvrij
 ✓   Voor elk merk op voorraad
 ✓   Beter bestand tegen extra 
       stroomverbruikers
gratis accu check.png
 Direct gebruiksklaar             ✓  Uitstekende kwaliteit               Met garantie